Sliedrecht | straatinfo

ongeluk politie meldingen

Politie onderzoekt aanrijding Sliedrecht

ongeluk

Sliedrecht - De politie onderzoekt de aanrijding, die maandagmiddag plaatsvond op het Fazantplein in Sliedrecht. Daarbij raakten een man, een vrouw en een hond gewond. Een 28-jarige Schiedammer is aangehouden.

Een 34-jarige man uit Sliedrecht wilde rond half vier de Vogelenzang oversteken met zijn hond, toen hij werd aangereden door een auto. Hij raakte gewond aan zijn been en zijn hond liep een wond aan zijn poot op. Het voertuig reed in eerste instantie door, maar stopte even later toch. De bestuurder reed een stuk achteruit en raakte daarbij een vrouw op de fiets. De 69-jarige Sliedrechtse raakte gewond aan haar hoofd en werd meegenomen door ambulancepersoneel. De 28-jarige bestuurder meldde zich later zelf bij de politie. Hij is aangehouden. De politie onderzoekt de zaak. Er is inmiddels een aantal getuigen gehoord, maar de politie spreekt graag met nog meer getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord van dit incident? Of heeft u andere informatie? Neem contact op met de politie, via 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via M. 0800-7000.

Soortgelijke berichten

Aanrijding
Rhenen

Politie zoekt getuigen eenzijdige aanrijding Rivierdijk Sliedrecht
Sliedrecht

Getuigenoproep aanrijding
Zwolle

Dodelijke aanrijding
Dongen

Inbreker op heterdaad betrapt in Sliedrecht
Sliedrecht

Fietser gewond na aanrijding
Huizen

Eenzijdige aanrijding, automobilist overleden
Lichtenvoorde

Scooterrijder gewond bij aanrijding
Overdinkel

Fietser gewond na aanrijding
Emmen

Fietser overleden na aanrijding
Emmen

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio